Bachelorforestilling Arsenikk og gamle kniplinger – dramafag

Det er med stor glede at Linn Sørvig, Torbjørn Øvrevik og Stine Mørk Kvamme ønsker hjertelig velkommen til vår bachelorforestilling; komedien “Arsenikk og gamle kniplinger” av Joseph Kesselring! 
Drama og teater Høgskulen i Volda
Bachelorforestilling Arsenikk og gamle kniplinger ved Drama og Teater

Linn og Stine har hatt fokus på regikunst og skuespillerkunst og Torbjørn har hatt fokus på komiske elementer ved skuespill. Sammen har vi vært skribenter, scenografer, rekvisittører, teknikkere og produsenter. Vi har vært så heldige å få hjelp av 10 andre studenter ved 1. og 2. klasse på drama og teater ved Høgskulen i Volda til å fylle ut skuespillerrollene og hjelpe oss med teknikken i denne forestillingen som er vår første selvstendige produksjon.

Stykket handler om de gamle tantene Abby og Martha, som har grodd fast i sin meget bestemte og surrealistiske fortolkning av å hjelpe eldre menn til hvile- av ren barmhjertighet. De bor i et tradisjonsfullt hus med den ene nevøen sin, Teddy, som tror han er president Roosevelt. Han graver Panamakanalen i kjelleren. De får ofte besøk fra blant annet den ene av de tre nevøene deres, Mortimer. Han får sitt livs største sjokk da han oppdager at tantene slettes ikke er som han har trodd, og alt tilspisser seg når den siste av nevøene, Jonathan, kommer ubudt etter 20 års fravær. Hvem er egentlig ikke gal?


Forestillingen spilles kun tirsdag 20.mai kl.19.00 i teatersalen på Kaarstad ved Høgskulen i Volda.


Studentpris 50 kroner.

Voksne 100 kroner.

Billetter selges i døra og kun kontant.


Velkomne til en latterfull aften!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>