Idrett årsstudium på tur til Yksnøya 2015

Idrett årsstudium på Yksnøya 2015 4

Tekst og foto: Espen Hildre, student

Idrett årsstudium ved Høgskulen i Volda har vært på en fantastisk flott tur på en øy midt mellom fjordene til Volda, Ørsta og Vartdal, som heter Yksnøya. Målet med turen var å bli bedre kjent med klassen og ikke minst lære om naturen ved kysten. Vi fikk prøve oss på forskjellige aktiviteter innenfor kyst-friluftslivet som roing av båt, fiske, lage knuter, sette krabbeteiner, lage bål, kartnavigering, tilberede mat av det kysten hadde å by på og mye mer!

Vi hadde et strålende opphold med masse sol og god stemning, tross mye knott på kvelden. Sang og musikk ble spilt rundt nattbålet mens et hav av nordlys plutselig danset over oss. Helt magisk! Det ble en flott opplevelse for idrettselvene, som kom fra mange forskjellige idrettsgrener og fylker rundt om i Norges land. Engasjerte lærere, flotte omgivelser og morsomme aktiviteter, har bidratt til å gjøre denne turen til suksess. Både til læring og til sammensveising av et nytt kull.

Se videosammendrag fra turen vår her:YouTube Preview Image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>